dissabte, 16 de novembre del 2013

Per anar de congrés...recomanem

De cara al proper congrés de la Camfic a Lleida, el nostre equip de redacció ha seleccionat algunes recomanacions interessants (sense demèrit de la resta d'opcions) i us les volem comentar.



Presentació del Programa d'intercanvi Hippokrates del Vasco Da Gama movement, moviment Europeu de residents i joves metges de família pertanyent a la WONCA Europa (Societat europea de Medicina de Família). Una oportunitat d' obrir horitzons durant la residència o en els primers 5 anys després de finalitzar-la per poder ampliar el nostre aprenentatge i coneixença de la nostra especialitat. En resum es tracta d'un foro de suport i informació per residents i joves metges de família a la xarxa i presencialment als congressos de la Wonca amb els objectius següents:
  • Identificar interessos, dubtes, necessitats dels residents i joves metges europeus
  • Millorar els programes docents de medicina de família.
  • Estimular la participació dels residents i joves metges de família a les associacions i organitzacions internacionals
  • Difondre informació d'interès d'arreu del món per a aquest col.lectiu

Podreu trobar més informació divendres 22 de novembre a les 10h a la sala MR13

El mateix dia i a la mateixa hora, a l'auditori Leandre Cristòfol, reflexionarem sobre l'ús de les TIC (tecnologies de la informació) a la nostra pràctica diària. 

Les TIC i els sistemes d’informació ens permeten establir vies de comunicació amb els nostres usuaris i amb altres nivells assistencials, amb l’objectiu d’integrar coneixement i informació del pacient, caminant cap a la transformació del model sanitari actual.

De moment, ho deixem aquí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada